Voeg je koptekst hier toe

Bij Koen Meijer bv weten we de weg in de wegenbouw. Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in de wegenbouw in de ruimste zin van het woord. Of het nu gaat om elementverharding, asfaltverharding, betonverharding of half verharding. Alle werkzaamheden kunnen in eigen beheer worden uitgevoerd. Daarbij maakt het niet uit of dit een reconstructie, de aanleg van een compleet nieuwe weg of onderhoud betreft. We kunnen u als opdrachtgever vanaf initiatief tot realisatie bijstaan in het realiseren van uw plannen.

Wij hebben onderhoudsdiensten die w wegenareaal op het gebied van elementverharding, asfaltverharding maar ook beton verharding meerjarig kan onderhouden. Denk daarnaast ook aan et onderhoud van bermen, markeringen en groenonderhoud. Meerdere onderhoudscontracten voor overheidsdiensten en industrie├źn zijn bij ons ondergebracht.

We streven naar een snelle en effici├źnte uitvoering. Belangrijke doelen van ons bedrijf zijn om de opdrachtgever te ontzorgen en de overlast voor de omgeving tot een minimum te beperken.