Voeg je koptekst hier toe

Naast de wegenbouw en riolering bouwt Koen Meijer bv alle typen waterbouwkundige werken. Van oeverbescherming tot vaste en beweegbare bruggen, steigers en alle overige werken voor in of nabij het water.

Wij bouwen en adviseren over waterbouwwerken voor particulieren, bedrijven, waterschappen, gemeentes en provincies. Dankzij onze jarenlange ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden voor uw specifieke situatie. Bovendien kunnen wij voorzien in op maat gemaakte ontwerpen met constructie berekeningen. Naast de bouw van het waterwerk, kunnen wij ook al het bijkomende werk zoals grondwerk, groenvoorziening en verhardingen uit handen nemen.

Ook in de riolering maken wij graag gebruik van de nieuwste technieken. Zo hebben wij voor onze opdrachtgever vrij recentelijk gescheiden rioleringstelsel aangelegd waarbij het hemelwaterriool bestond uit een infiltratiebuis met een aantal overstort putten. Op deze manier wordt het hemelwater geborgen in de buis en zal het geleidelijk infiltreren in de ondergrond. Naast deze manier van infiltreren kunnen wij ook verticale infiltratie units aanbrengen.

Naast de aanleg van nieuwe riolering staan wij u ook graag bij om passende oplossingen te vinden bij het verhelpen van problemen in bestaande riolering. 

Heeft u interesse in wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van rioleringen neem dan contact met ons op en wij staan u graag te woord.

Bent u nieuwsgierig naar onze werkzaamheden? Onder ‘projecten’ vindt u een aantal van onze opdrachten.