Voeg je koptekst hier toe

Voor de aanleg van riolering beschikt Aannemersbedrijf Koen Meijer BV over ruime ervaring om dit op een vakkundige en efficiente manier uit te voeren. Of het nu gaat om grote gemeentelijke rioleringsstelses, huisaansluitingen of het aanbrengen van bijvoorbeeld een olie/bezineafscheider, bij ons bent u op het juiste adres.

Ook in de riolering maken wij graag gebruik van de nieuwste technieken. Zo hebben wij voor onze opdrachtgever vrij recentelijk gescheiden rioleringstelsel aangelegd waarbij het hemelwaterriool bestond uit een infiltratiebuis met een aantal overstort putten. Op deze manier wordt het hemelwater geborgen in de buis en zal het geleidelijk infiltreren in de ondergrond. Naast deze manier van infiltreren kunnen wij ook verticale infiltratie units aanbrengen.

Naast de aanleg van nieuwe riolering staan wij u ook graag bij om passende oplossingen te vinden bij het verhelpen van problemen in bestaande riolering. 

Heeft u interesse in wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van rioleringen neem dan contact met ons op en wij staan u graag te woord.

Bent u nieuwsgierig naar onze werkzaamheden? Onder ‘projecten’ vindt u een aantal van onze opdrachten.