Voeg je koptekst hier toe

Grondwerken en grondverzet vormen letterlijk en figuurlijk de basis van veel civieltechnisch werk. Koen Meijer bv verricht alle grondwerk ten behoeve van wegenbouw, riolering en waterbouw. Ook grondverzet ten behoeve van de aanleg en het onderhoud van natuurgebieden behoort tot onze dienstverlening.

Soms kan het gebeuren dat de grond vervuild is. Dit kan zijn ontstaan door werkzaamheden of activiteiten uit het verleden. Wanneer een stuk grond een nieuw gebruik krijgt of wanneer de vervuiling niet meer te beheersen is, dient er gesaneerd te worden. Koen Meijer bv is gecertificeerd voor de BRL7000. Dat wil zeggen dat wij uw bodemsaneringen uit kunnen en mogen voeren. Alle wettelijke regelingen worden daarbij herkend en toegepast. De fysieke uitvoering vindt snel en effectief plaats.

Ook in de riolering maken wij graag gebruik van de nieuwste technieken. Zo hebben wij voor onze opdrachtgever vrij recentelijk gescheiden rioleringstelsel aangelegd waarbij het hemelwaterriool bestond uit een infiltratiebuis met een aantal overstort putten. Op deze manier wordt het hemelwater geborgen in de buis en zal het geleidelijk infiltreren in de ondergrond. Naast deze manier van infiltreren kunnen wij ook verticale infiltratie units aanbrengen.

Naast de aanleg van nieuwe riolering staan wij u ook graag bij om passende oplossingen te vinden bij het verhelpen van problemen in bestaande riolering.

Heeft u interesse in wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van rioleringen neem dan contact met ons op en wij staan u graag te woord.

Bent u nieuwsgierig naar onze werkzaamheden? Onder ‘projecten’ vindt u een aantal van onze opdrachten.